Kelesztő kendő

4.990 Ft

Kelesztéshez Bogbag kelesztőkendő. Mert akinek van sütnivalója, annak Bogbag kelesztőkendője is van.

Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Kelesztéshez BogBag kelesztőkendő!

Aki otthon süt biztos járt már úgy, hogy amikor keleszteni kell a kenyeret vagy péksütit a konyharuhába beleragadt vagy kiszáradt a tészta.
Erre a problémára a Bogbag kelesztőkendő a megoldás, amit Szél Eugéniával, a Kifőzöm shop tulajdonosával fejlesztettünk ki közösen.

A kelesztő kendőt, úgy terveztük, hogy a tepsit kényelmesen le tudod vele takarni, pár centit túllóg a tepsin, így nem fog kiszáradni a tészta.
Bár letakarod a kendővel, de mégse fülled majd be, hiszen az anyaga pamut és egy speciális lélegző anyag.
A két rétegű kelesztő kendő egyik oldala péksüti mintás minősített pamut, a másik oldala pedig lélegző PUL anyag.
A kendő PUL felével takard le a tésztát!
Ha esetleg ráragad a tészta, csak töröld le egy konyharuhával vagy igény szerint mosható 30 fokon is mosógépben.

A kendőbe belecsomagolhatod a megmaradt pékárut, kenyeret. Illetve piknikeken vagy kiránduláskor is használhatod terítőként.
Szeretettel ajánljuk mindenkinek akinek van egy kis sütnivalója.
Nagyszerűsége tényleg egyszerűségében rejlik

Méret: 40×50 cm

Anyag: öko-tex 100-as minősített mintás pamut külső, öko-tex minősített PUL belső

Tisztítás: kézzel vagy mosógépben 30 fokon mosható.
Ha kicsi koszos lesz elég nedves ronggyal letörölni és utána szárazra törölni

Szeretettel ajánljuk mindenkinek akinek van egy kis sütnivalója.

Ha szeretnél még olvasni a kelesztőkendőkről kattints ide:

Nézd meg a frissentartó kenyeres zsákjaimat is itt

További információk

Anyagok/Minták

, , , ,

Kelesztő kendő termékről 2 értékelés

  1. Oberling Léna (megerősített tulajdonos)

    Sok kelt dolgot készítek, és eddig mindig a kelesztéshez a konyhai törlőkendőt használtam. De ezzel a módszerrel nem voltam megelégedve, mert vagy lecsúszott a kendő, vagy a kendőbe ragadt a megkelt tészta. Így elkeztem keresgetni más kelesztéshez használható kendőt, és rábukkantam Bogi kelesztőkendőjére. Azóta pedig kelt tészta készítésnél nálam ez a kelesztőkendő nélkülözhetetlen, és az ismerőseimnek is csak azt hallják tőlem, hogy ilyet nekik is rendelniük kell. Sőt mivel modern háztartásvezetést tanítok, így az ügyfeleimnek is felhívom rá a figyelmüket, amikor a konyhai részhez érünk. Minden nő konyhájában ott kellene lennie ennek a kelesztőkendőnek, így ha most te ezt a véleményt olvasod, akkor ne habozz, hanem rendeld meg, mert háziasszonyi léted egyik legjobb döntése lesz ez a rendelés. 🙂

  2. Balogh Adrienn (megerősített tulajdonos)

    Aki sütött már saját kovászos kenyeret, vagy bármilyen kelt tésztát, az tudja, hogy milyen rémálommá tud válni egy ilyen sütés, és nem amiatt mert a tészta nem jön fel (azzal már megküzdöttél :D), hanem mert jól beletapad a tészta a konyharuhába. Utána több idő kisúrolni a konyharuhából, mint amennyit foglalkoznál a tésztával…
    Erre való megoldást a BogBag kelesztőkendőjének használatával találtam. Nemcsak hogy környezettudatos, azáltal, hogy csak egy nedves ronggyal volt szükséges áttörölnöm a kendő PUL anyagból készülő oldalát, amivel lefedtem a szakajtómat (21 cm, fél kg-os kenyér), hanem tökéletes fedést biztosított a kelő tésztának is. Érdemes a szendvicset betakaró szalvétát is átcserélni akár erre, vagy a kész kenyeret belecsomagolni száradás ellen. Amennyiben a folyamatos zsörtölődést elakarod kerülni, amiatt, hogy hogyan fogom már megint kioperálni a konyharuhából a tésztát, és tennél ezzel az idegeid, időd mellett a környezettedért is azáltal, hogy nem kell kimosnod, sőt ha szalvéta helyett vagy nejlonzacskó helyett használod (kenyér, szendvics betakarásához), akkor azzal se szennyezed a környezetet.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…