Forma kokárdák filcből, szívből

990 Ft

Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Leírás

Március 15. ünnepe nekem mindig is a szívem csücske volt. Mindazt képviseli amit szeretek; amegújulást, a szabadságot, az ifjúságot, a magyarságot, a bátorságot és az összefogást.

A BogBag formakokárdákba is belecsempésztem ebből egy kicsit, piros, fehér és zöld filcből készülnek. De a hagyományos formától ezek a kokárdák picit eltérők: madárka-, autó, tulipán és szív alakúak a kitűzők.

Természetesen mindegyik kicsit más, hiszen egytől egyig kézzel szabom és varrom őket, kézi öltésekkel, így biztos nincs két egyforma belőlük.

Ezek a forma kokárdák eredetileg gyerekeknek készültek, az első a kisfiamnak készült 15 évvel ezelőtt egy autó.

Egy kis érdekesség az autós kokárdámról, egyszerre jelenik meg benne a múlt és a jövő. A formák igazán forradalmiak, míg az alkatrészek a múlt egy-egy darabkája.

Az új formához egy régi emlék is párosult, az autó kerekei Nagymamám régi gombjai közül kerültek ki. Anno az ágyneműkön voltak ilyen gombok, az ágyneműk idővel tönkrementek,.
A gombokat mindig levágta a Nagymamám és eltette őket a gombos dobozba, jó lesz még valamire egyszer az a gomb.
Amikor már idős volt ezeket a gombos dobozokat nekem adta, hogy használjam majd én fel őket. Mikor az autót varrtam filcből és gondolkoztam, hogy tudnék kerekeket is tenni az autóra. róla Akkor eszembe jutottak a gombok, hogy pont jók lennének keréknek, így született meg az autós kokárda kis kerekekkel.
A madárkás kokárdát a kislányom kérte, hogy Ő madárkát szeretne. A szívet egy anyuka kérésére készítettem el neki és kislányának is.
A tulipán formát egy barátnőmnek készítettem először, akinek a kedvenc virága a tulipán volt
Méret: kb. 5 cm.
Anyaga: színes filc

Záródás: fém kitűzőalappal könnyen rögzítheted a kabátodon, pulóvereden, sapkán, hátizsákon, táskán vagy kalapon is.

További környezettudatos háztartási terméket itt találsz.

Bogbag hitvallás: a környezettudatosság nem luxus, hanem egy életforma. A fenntarthatóbb élet otthon kezdődik, ezért olyan termékeket készítek, amik támogatják egy zöldebb háztartás és egy tisztább jövő kialakítását. Különös odafigyeléssel tervezem, varrom, mintázom és csomagolom a BogBag termékeket, bízva abban, hogy tetszeni fognak, hasznosak lesznek a termékeim és évekig fogják őket örömmel használni.

További információk

Formák

autó, madárka, szív, tulipán

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Forma kokárdák filcből, szívből” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük