Amennyiben belépsz a www.bogbag.hu oldalra, elfogadod az alábbi feltételeket:

  • Ez a weboldal Lay Boglarka e.v. (továbbiakban: bogbag.hu) szellemi terméke és a logó ábrája az bogbag.hu tulajdona. Az bogbag.hu weboldal bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva.
  • Tilos a honlap teljes egészének ill. részeinek másolása, feldolgozása és további üzleti célú felhasználása a bogbag.hu előzetes írásos hozzájárulása nélkül.
  • A weboldalunkon elhelyezett képi és grafikai adattartalom kereskedelmi célra szerzői jogdíjfizetés nélkül felhasználható elemeket tartalmaz, azok forrását a későbbiekben részletezzük.
  • Weboldalunk fejlesztéséhez felhasznált szoftverek és alkalmazások után a licence díjak minden esetben megfizetésre kerültek, valamint azok felhasználási feltételeinek betartására különös figyelmet fordítunk.
  • Jelen weboldal többek között a következő szerzők szerzői jog védelme alatt álló grafikai, vagy egyéb alkotásait tartalmazhatja: WordPress.com, ElegantThemes.com, Divi.com, Pixabay.com, Icon made by Freepik from www.flaticon.com

Jogi nyilatkozat letöltése PDF formátumban

Mi az bogbag.hu-nál mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legfontosabb tájékoztató anyagokat online is elérhetővé tegyük. A dokumentumok megnyitásához Adobe® Reader® program szükséges, melyet – amennyiben böngésződ kiegészítő alkalmazásaként nem áll rendelkezésére – az Adobe Systems honlapjáról díjmentesen is letölthetsz. A program letöltését követően klikkelj a PDF fájra mutató linkre. Ezt követően az adott fájlt igény szerint átlapozhatod, végigolvashatod vagy akár ki is nyomtathatod.

Az indokolatlan adatforgalmi költségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a letöltés előtt csatlakozz egy WiFi-hálózathoz.