névre szóló mikulás zsák

Zsák, zsák teli mikulás zsák

Az igazi csípős, hideg tél még nem érkezett meg, de Télapó, azaz Mikulás 19 nap múlva itt van.
Lehet nem lesz hó a csizmáján, de a zsákja telis-tele lesz pamut mikulás zsákokkal sok-sok meglepetéssel.

Szóval, ha eddig még nem tetted érdemes elgondolkozni, mi kerüljön az idén a pamut mikulás zsákokba, aminek a gyerekek is örülnek és te, mint felelősségteljes szülő is jó érzéssel teszed bele az unalmas csoki télapó helyett.

A nasikat mindenki szereti, tegyél bele olyat ami egészséges is. Anno nálunk nagy kincs volt Mikuláskor egy-egy szem narancs, mandarin, csillogott a szemünk mikor kibontottuk a zsákot és nagy örömmel fogyasztottuk el szigorúan vacsi után.
Ma már nem olyan nagy kunszt beszerezni ezeket a gyümölcsöket, de ma is állandó elemei a zsákoknak.
A megszokott gyümik mellé tehetsz különleges egzotikus gyümölcsöket: datolya, mangó, gránátalma, ananász vagy datolyaszilvát. Ha szeretik a gyerekek mindenféle natúr és sós magokat, aszalványokat, müzliszeletet vagy akár olajbogyót is tehetsz a mikulás zsákba.

Nálam is találsz mosható, pamut mikulás zsákokat, nézd meg a termékeim között:

Nincs annál jobb időtöltés, ha együtt alkottok a gyerekekkel, lehet ehhez eszközöket is ajándékozni.
Gyurma, akár házi készítésű, amiből majd közösen lehet majd hóembert formázni. Óvodás korú gyerekeknél mindig tuti tipp a karácsonyi kifestő, egy mese kinyomtatva akár egy kis színezővel az alján vagy karácsonyi feladatlap és ehhez ceruzák, zsírkréta, filctoll.

A radír mindig fogyóeszköz, ma már nagyon jópofákat lehet kapni, némelyiket még ma is szívesen használnám 🙂
Pici jegyzetfüzet, amibe rajzolhat vagy akár a titkait is írhatja.
Az állatos és karácsonyi nyomdák, mintás lyukasztók szerintem ma is nagy kedvencek, még a felnőttek körében is, csinálhattok vele karácsonyi lapokat vagy akár a csomagokra ajándékkártyát.
Nagyobb gyerkőcöknek lehet kész porcelángyurma karácsonyfadísz- kifesthető gipszfigura formában, amit együtt ki lehet festeni és később felakaszthatjátok a karácsonyfára vagy ha mágnest ragasztasz a hátára, akkor lehet hűtőmágnes is.

Kövess a Facebookon is:
https://www.facebook.com/BogBagek

Vélemény, hozzászólás?